Hansgrohe Talis E 1-grebs håndvaskarmatur 110 med løft-op bundventil - matsort

1.177,00  m/Moms
( 941,60  u/Moms )
2.371,00  m/Moms
Du sparer: 1.194,00

Hansgrohe Talis E 1-grebs håndvaskarmatur 110.

Model/varenr.: 702337101

Hansgrohe Talis E 1-grebs håndvaskarmatur 110

Hansgrohe Talis E 1-grebs håndvaskarmatur 110 med løft-op bundventil - matsort.

Hvorfor ikke gøre hver dag på badeværelset til en lille komfortoplevelse? Med étgrebs-håndvaskarmaturet Talis E 110 med løft-op-bundventil får dit badmiljø mere udstråling. Det elegant flade greb og den parallelt forløbende, lineære tud begejstrer med en suveræn klarhed og puristisk formgivning. Den koniske grundkrop rager slankt i vejret og er ikke alene et flot blikfang i rummet. Med sin højde letter den også mange daglige rutiner på badeværelset.

Større bevægelsesfrihed ved håndvasken, større glæde ved brugen Afstanden mellem tud og håndvask sikrer en høj brugskomfort i hverdagen (ComfortZone 110). Løft-op-bundventilen er meget nemt at betjene med en enkelt bevægelse. Vandet føles særlig behageligt perlende mod huden, fordi det blandes med luft ved hjælp af AirPower-teknologien.

Luksusarmaturet, der sparer på vandet og letter rengøringen Det formskønne étgrebs-håndvaskarmatur Talis E 110 hjælper dig med at spare på vandet med den intelligente EcoSmart-teknologi. Gennem dette håndvaskarmatur strømmer der kun maksimalt 5 l/min. Det er godt for naturen og godt for din pengepung. Takket være QuickClean-teknologien fjerner du nemt kalkrester ved at gnide let hen over silikonenopperne på luftblanderen et par gange.

 

DATABLAD OG STREGTEGNING

Kontakt os for leveringstid.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: