BLANCO Andano 500-IF/A MXI køkkenvask, rustfrit stål

3.577,00  m/Moms
( 2.861,60  u/Moms )
5.590,00  m/Moms
Du sparer: 2.013,00

BLANCO Andano 500-IF/A MXI køkkenvask.

Model/varenr.: 522994

BLANCO Andano 500-IF/A MXI køkkenvask, rustfrit stål

Andano serien tilbyder en kombination af uovertruffen teknologi og sikker sans for tidens trends og den moderne køkkenindretning. Det moderne look kommer fra et harmonisk sammenspil mellem et simpelt overfladedesign og bløde hjørner, mens vasken er udstyret med Blanco InFino afløbssystem og C-overflow overløb, så du får en elegant og hygiejnisk løsning til dit køkken.

InFino kurveventil – Betjeningsform i hygiejnisk konstruktion og elegant design! Bestående af to separate dele kan InFino ikke vippe, og vil altid sidde placeret i midten af afløbet, hvilket giver en kantløs, plan overflade mellem ventilen og vaskens bund for nemmere rengøring og bedre hygiejne.

Den unikke MikroKant sørger for, at køkkenvaskene får en særlig flad kant på kun 1 mm og giver et udtryk af, at bordpladen flugter perfekt med den moderne stålvask. Mikrokanten skaber nærmest illusionen af, at køkkenvasken er integreret i bordpladen.

Rustfrit stål er med sin porefri overflade et enestående materiale til køkkenet, da det er både rengøringsvenligt og hygiejnisk. Selv under konstant sollys bevarer stålet sin glansfulde overflade, der samtidig kan tåle en varme op til 300 °C. Et eksemplarisk køkkenvalg når du går efter noget resistent og robust.

 

Til nedfældning eller planlimning

• Indvendige mål 50 x 40 x 19 cm

• Udskæringsmål 53 x 49 cm (nedfældning)

 

Se måltegning herover.

LINK TIL DATA/MÅLTEGNING

Se udvalget af Blanco armaturer HER

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: