BLANCO Subline 400-F køkkenvask UXI - Silgranit Antracit

2.827,00  m/Moms
( 2.261,60  u/Moms )
5.315,00  m/Moms
Du sparer: 2.488,00

BLANCO Subline 400-F køkkenvask UXI.

Model/varenr.: 523475

BLANCO Subline 400-F køkkenvask UXI - Silgranit Antracit

Subline serien har et kummedesign der er både elegant og tidløst, mens størrelsen er optimeret i det højeste for at du kan få det ideelle vaskecenter. Vasken er udstyret med Blanco InFino afløbssystem og C-overflow overløb, så du får en elegant og hygiejnisk løsning til dit køkken.

InFino kurveventil – Betjeningsform i hygiejnisk konstruktion og elegant design! Bestående af to separate dele kan InFino ikke vippe, og vil altid sidde placeret i midten af afløbet, hvilket giver en kantløs, plan overflade mellem ventilen og vaskens bund for nemmere rengøring og bedre hygiejne.

Silgranit er Blancos eget kompositmateriale – en blanding af 80% granit og 20% akryl. Materialet er ualmindeligt holdbart og gør køkkenvaskene særdeles robuste, idet den generelle godstykkelse er 10 mm. Overfladen er 100% lukket, så den føles særdeles behagelig at røre ved. Den varmeresistente overflade kan tåle op til 280 °C ved direkte påvirkning og er utrolig let at rengøre.

Granitten gør materialet modstandsdygtigt overfor ridser og kan rengøres med skurepulver. De mange farver falmer ikke i sollys. Et optimalt materiale når du ønsker at sætte et personligt præg på dit køkkenlook.

 

KUN til planlimning.

Indvendige mål 40 x 40 x 19 cm.

Modellen findes i en lang række af alternative farver, så kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne.

 

LINK TIL DATA/MÅLTEGNING

Leveringstid 5-10 hverdage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: