Neotherm friskluftventil til vindue - hvid med yderrist

737,00  m/Moms
( 589,60  u/Moms )
872,00  m/Moms
Du sparer: 135,00

Neotherm friskluftventil til vindue - hvid med yderrist.

Model/varenr.: 353811110

Neotherm friskluftventil til vindue - hvid med yderrist

Ventilen giver akustisk lyddæmpning op til 42 dB (afhængig af omgivelserne) og minimerer trækgener.

BEHOVSTYRING
Som den eneste friskluftventil på markedet tilpasser den selv automatisk niveauet af ventilation i forhold til den relative fugtighed i hvert rum, til det nødvendige luftskifte. Ventillen er udstyret med fugtregulering som uden brug af strøm tilpasser luftmængden efter aktiviteten i huset/lejligheden. Under madlavning, bad eller tørring vil ventilen øge luftskiftet i det rum hvor fugten er. og dermed sikre at indeklimaet altid er optimalt.

MINIMER TRÆKGENER
De fleste vinduer leveres med indbygget rist, hvor luftretningen er ligeud. Ved lave udetemperaturer og hård blæst er denne tit årsag til trækgener. Neotherm friskluftventil minimere trækgener da den er konstrueret til at luftretningen er opadgående.

LYD
Neotherm friskluftventil har indbygget egendæmpning af lyd. Ved megen trafikstøj anbefales det at udbygge den akustiske forlænger type CFA.

INSTALLATION
Neotherm fugtstyrende friskluftventil monteres nemt med 3 skruer. Ventilen monteres mellem vinduet og Neotherm fugtstyrende friskluftventil. Neotherm friskluftventil monteres på indersiden af vinduet - størrelse 354 x 12 mm

TEKNISK INFORMATION
Standard farve er RAL 9010

 

DATABLAD

Ring/skriv for leveringstid

OBS! SKAFFEVARE - TAGES KUN RETUR VED REKLAMATION

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: