Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet PowderRain brusesæt, krom

1.297,00  m/Moms
( 1.037,60  u/Moms )
2.283,00  m/Moms
Du sparer: 986,00

Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet PowderRain brusesæt, krom.

Model/varenr.: 737717124

Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet PowderRain brusesæt, krom

Klassiske stråler til hverdagens bruserutine, koncentreret massage eller mikrosmå, fløjlsbløde brusestråler? Med Select S PowderRain bruseren i harmonisk, afrundet design får du en bruser, der opfylder alle dine ønsker – og med ét enkelt tryk på Select-knappen på grebet klikker du nemt frem og tilbage mellem dine yndlingsstråler, og tilpasser badet efter behov.

Den innovative stråletype PowderRain giver en helt ubeskrivelig følelse, når de fine, blide vandperler rammer huden. Med den nyudviklede mikrodråbeteknologi er en enkelt PowderRain-stråle meget finere end den almindelige brusestråle. I stedet for en åbning i hver dyse er der seks åbninger pr. dyse. Da de enkelte dråber også vejer mindre, føles strålerne fløjlsbløde, når de lander på huden og indhyller kroppen millimeter for millimeter.

Alle brusesættets dele er af højeste Hansgrohe kvalitet, mens designet er tidløst og bruseoplevelsen eminent. En Quick Clean antikalkfunktion gør det samtidig let at holde brusesystmet kalkfrit, da eventuelle kalkrester let kan gnides af de fleksible silikonedyser med en finger.

Sættet består af:

• Raindance Select S 3jet PowderRain håndbruser Ø125 mm

• Unica'S Puro brusestang 65 cm

• Isiflex bruseslange med kugleled 1,60 meter

• Sæbeskål

Bedst i Test:
Ifølge en forbrugertest gennemført af TRND, er 9 ud af 10 enige om, at Hansgrohes brusere med Powderrain giver den bedste brugeoplevelse nogensinde.

 

DATABLAD

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: