Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Powderrain brusesystem, krom

6.347,00  m/Moms
( 5.077,60  u/Moms )
12.299,00  m/Moms
Du sparer: 5.952,00

Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Powderrain brusesystem, krom.

Model/varenr.: 722361814

Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Powderrain brusesystem, krom

Med dette Raindance Select S PowderRain brusesystem i harmonisk, afrundet design får du en bruser, der opfylder alle dine ønsker – og med ét enkelt tryk på Select-knappen på håndbruserens greb klikker du let frem og tilbage mellem dine yndlingsstråler, og tilpasser badet efter, om du vil have klassiske stråler til hverdagens bruserutine, koncentreret massage eller Powderrainstråler, der er fløjlsbløde og mikrosmå.

Den fløjlsbløde stråletype PowderRain giver en helt ubeskrivelig følelse, når de fine, blide vandperler pipler ned over huden i fuld bredde oppefra. Med den nyudviklede mikrodråbeteknologi er en enkelt PowderRain-stråle meget finere end den almindelige brusestråle. I stedet for én åbning i hver dyse er der seks åbninger pr. dyse. Da de enkelte dråber også vejer mindre, føles strålerne fløjlsbløde, når de lander på huden og indhyller kroppen millimeter for millimeter.

Alle brusesættets dele er af højeste Hansgrohe kvalitet, mens designet er tidløst og bruseoplevelsen eminent. En Quick Clean antikalkfunktion gør det samtidig let at holde brusesystmet kalkfrit, da eventuelle kalkrester let kan gnides af de fleksible silikonedyser med en finger.

Sættet består af:

• Raindance S 1jet Powderrain hovedbruser Ø240 mm

• Raindance Select S 3jet PowderRain håndbruser Ø125 mm

• Brusestang 108 cm

• Isiflex bruseslange med kugleled 1,60 meter

• Ecostat Comfort termostat med sikkerhedsspærre 40°C

• Rosetter og forskruninger

 

Bedst i Test!
Ifølge en forbrugertest gennemført af TRND, er 9 ud af 10 enige om, at Hansgrohes brusere med Powderrain giver den bedste brugeoplevelse nogensinde.

 

DATABLAD

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: