NeoTherm AE 30 liter El-varmtvandsbeholder

2.247,00  m/Moms
( 1.797,60  u/Moms )
3.198,00  m/Moms
Du sparer: 951,00

NeoTherm AE 30 liter El-varmtvandsbeholder.

Model/varenr.: 345128030

NeoTherm AE 30 liter El-varmtvandsbeholder

Neotherm KDO trykfast el-varmtvandsbeholder er en væghængt beholderløsning til økonomisk opvarmning af det varme vand. Beholderen er forsynet med stort varmelegme til 230V, så der altid er masser af varmt vand til rådighed. Neotherm KDO el-varmtvandsbeholder er let at montere og vedligeholde.

Neotherm KDO el-vandvarmer er specielt beregnet til opvarmning af brugsvand til køkken, håndvask og brusebade i parcelhuse, sommerhuse, lejligheder og små virksomheder. Brugsvandet opvarmes af et keramisk elvarmelegeme.

Beholderen er forsynet med driftstermostat, som betjenes fra frontpanelet. Termostatens reguleringsområde er 40 – 70°C.

Leveres som standard med et universal varmelegeme der sørger for hurtig og driftsøkonomisk opvarmning af brugsvandet. Varmelegemet er monteret i et emaljeret rør, der er kalkafvisende. Varmelegemet er på 230 volt med 2 kW ydelse.

Neotherm KDO er emaljeret efter DIN 4753, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade. Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længere levetid. Dette kombineret med anode gør beholderen korrosionssikker. I

Neotherm KDO el-varmtvandsbeholdere er totalisoleret med miljøvenlige PU isoleringsmateriale, og har derfor et minimalt varmetab.

 

DATABLAD

MONTERINGSVEJLEDNING

 

Bemærk fast lav fragtpris, uanset vægt på varen.

Leveringstid 3-6 uger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: