NeoTherm AE El-vandvarmer E 140 liter

6.027,00  m/Moms
( 4.821,60  u/Moms )
8.616,00  m/Moms
Du sparer: 2.589,00

NeoTherm AE El-vandvarmer E 140 liter.

Model/varenr.: 345130140

NeoTherm AE El-vandvarmer E 140 liter

Neotherm E vandvarmer er specielt beregnet til opvarmning af brugsvand til køkken, håndvask og brusebade i parcelhuse, sommerhuse, lejligheder og små virksomheder. Brugsvandet opvarmes af et keramisk elvarmelegeme.

Vandvarmeren leveres som standard med et universal varmelegeme der sørger for hurtig og driftsøkonomisk opvarmning af brugsvandet. Varmelegemet er monteret i et emaljeret rør, der er kalkafvisende. Varmelegemet er på 2000W, og kan tilsluttes 230 volt.

Neotherm E er emaljeret med dobbeltemalje, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade. Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længere levetid. Dette kombineret med anode gør beholderen korrosionssikker.

Neotherm E varmtvandsbeholdere er totalisoleret med miljøvenlige PU - isoleringsmateriale, og har derfor et minimalt varmetab.

Med feriestillingen kan beholderen deaktiveres i den periode man er væk. Før planlagt hjemkomst bliver beholderen automatisk igen opvarmet til indstillet temperatur.

 

DATABLAD

Bemærk fast lav fragtpris, uanset vægt på varen.

Leveringstid 1-3 uger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: