Coloric håndvaskarmatur uden bundventil i sort

1.157,00  m/Moms
( 925,60  u/Moms )
2.203,00  m/Moms
Du sparer: 1.046,00

Coloric håndvaskarmatur uden bundventil i sort.

Model/varenr.: 702036101

Coloric håndvaskarmatur uden bundventil i sort.

Skab et nyt baderum blot ved at skifte armatur.

Armaturet er baderummets midtpunkt. Du bruger det flittigt, og du har det bogstaveligt talt mellem hænderne. Derfor har det utroligt stor betydning for helhedsindtrykket. Coloric er lidt mere opsigtsvækkende end andre armaturer. Det fås i fem forskellige farver, som du kan matche med dine fliser, dine håndklæder eller med den sidste nye mode. Designet er stilrent og moderne – og lidt frækt. På trods af det koster Coloric ikke mere end andre kvalitetsarmaturer.

Miljøvenligt design.

Coloric gør et stort indtryk i baderummet, men efterlader et mindre aftryk i miljøet. Når man legerer armaturer med krom, er det en ressource-krævende proces, men Coloric er fremstillet af vandbestandigt aluminium. Det er et relativt let metal, hvilket fører til mindre brændstofkrævende transport. Coloric kan desuden genbruges 100 procent.

Coloric armaturer er fremstillet i helstøbt farvet aluminium og udstyret med vandspareteknik. Håndvaskarmaturet leveres med SoftPex fleksibel vandtilslutning i metal, der letter monteringen. Armaturerne skal monteres som anvist i den vedlagte monteringsvejledning.


Se også relaterede varer.

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: