Hansgrohe Zesis M33 køkkenarmatur, udtrækstud - matsort

Model/varenr.: 705833501
1.677,00  m/Moms
( 1.341,60  u/Moms )

Hansgrohe Zesis M33 køkkenarmatur, udtrækstud - matsort.

Hansgrohe Zesis M33 køkkenarmatur, udtrækstud - matsort

Serien Zesis M33 indeholder prisvenlige køkkenarmaturer i høj kvalitet og med et funktionelt design, som er nemme at installere. 

Det minimalistiske designsprog komplimenterer ethvert køkken, uanset om det er af nyere eller ældre dato.

Let køkkenarbejdet med en svingbar tud

Zesis M33 armaturet fra Hansgrohe er i et klassisk og tidløst design med lige og enklelinjer, som suppleres og brydes let af de afrundede detaljer på armaturet. Her er intet overladt til tilfældighederne, og det grundige design giver dig flere gode anvendelsesmuligheder og stor fleksibilitet.

Den svingbare tud kan dreje 150 grader hvilket gør armaturet virkelig anvendeligt i den daglige brug i køkkenet, da det gør det nemt at skifte mellem to vaske, eller at fylde en gryde med vand, mens den står på bordet ved siden af vasken.

Effektiv rengøring med smart udtrækstud

Zesis M33 armaturet fra Hansgrohe er i et moderne og minimalistisk design med lige linjer, som fuldendes af de fint afrundede former. Her er intet overladt til tilfældighederne, og det grundige design giver dig flere gode anvendelsesmuligheder og stor fleksibilitet.

Udtrækstuden er med til at lette det daglige arbejde i køkkenet, da den giver dig større bevægelsesfrihed med en udtræksslange på 50 cm. Du kan med fordel bruge udtrækstudens to forskellige vandstråler til at få skyllet vasken helt af på alle sider, ligesom udtræksfunktionen er perfekt til skylning af eksempelvis salat, frugt og grønt. Vandstrålerne indstiller du selv via trykknappen, og det er nu op til dig, om du ønsker en laminarstråle uden lufttilførsel, eller en brusestråle.

Perlatoren har den såkaldte QuickClean teknologi, hvor du nemt kan gnubbe kalkaflejringer væk. Det sikrer, at din vandhane bibeholder sit flotte udseende og fungerer problemfrit.

 

DATABLAD

Leveringstid 1-2 hverdage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: