Talis S² Variarc køkkenarmatur med udtræk, krom

2.177,00  m/Moms
( 1.741,60  u/Moms )
4.451,00  m/Moms
Du sparer: 2.274,00

Talis S² Variarc køkkenarmatur, krom

Model/varenr.: 705857004

Talis S² Variarc køkkenarmatur, krom

Kombinationen af intelligent, innovativ teknik og flot, minimalistisk design gør Hansgrohes Talis Variarc køkkenarmatur til et stærkt og stilsikkert valg. Det karakteristiske ved Variarc er den fleksible armaturkrop, der kan løftes helt af og lægges ned uden, at tilslutningsslangerne skal afmonteres. Denne funktion er en fordel, hvis armaturet står monteret foran et indadåbnende vindue. Funktionen muliggør også, at grebet kan sidde til venstre, foran eller til højre.

Den høje, svingbare og udtrækkelige tud forøger arbejdsradiussen i hele køkkenvaskområdet og giver større bevægelsesfrihed og komfort. En MagFit bruseholder lader tuden glide let og lydløst tilbage i armaturet efter brug, og med Quick Clean perlatoren er det let som aldrig før at gnide kalkrester af luftblanderen, så den holdes kalkfri. Normalstrålen giver en meget blødere, fyldigere og lettere vandstråle end traditionelle armaturer, da det indstrømmende vand blandes op med luft.

Alle armaturer er af højeste Hansgrohe kvalitet, mens designet kombinerer anvendelighed med et smukt og elegant armatur.

 

DATABLAD

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: