Akkumuleringstank 750 liter - med isolering og sanitetsspiral

10.797,00  m/Moms
( 8.637,60  u/Moms )

Akkumuleringstank 750 liter - med isolering og sanitetsspiral.

Model/varenr.: DK750IS

Akkumuleringstank 750 liter - med isolering og sanitetsspiral

• Mål: Ø1004x1840 mm.

• Kipmål 1940 mm.

Langå Buffertank/Akkumuleringstank på 750 Liter.

Denne beholder er produceret på en ny moderne fabrik i Ungarn. Den er godkendt til trykekspansion med et arbejdstryk på 3 bar. På fabrikken er den trykprøvet til 5 bar. De anvendes til akkumulering og distribuering af varme fra specielt varmepumper men også fra kedler, solfangere og el-patroner etc.

Der er 6 ud/indgange på tanken, størrelsen af disse udgange er 1 1/2” med indvendige gevind. Herudover er der 2 studse til sanitetsspiralen i rustfri stål. Disse udgange er 1” med indvendige gevind. I toppen af tanken kan du finde en studs på 1” indvendigt gevind, hvor du kan montere en automatudlufter.

På den nederste del af tanken, mere præcist på den konvekse bund er der en studs på 1” indvendigt gevind til en vandaftapningshane. Kan evt. føres ud gennem hullet i benet på buffertanken.

Det anbefales at tanken forsynes med 3 stk. 1/2" tomme termometre, der viser temperaturfordelingen i tanken. Tankene kan bestilles både med og uden isolering. Isoleringen er blødt polyuretanskum. Den maksimale tilladte temperatur i tanken er 95 °C. Isoleringen kan fjernes af beholderen med en velcro-lukning.

Alle udvendige overflader er malet med rust beskyttelsesmaling.

 

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: