Midea varmepumpe A++2,9KW Mission PRO inde+udedel

6.097,00  m/Moms
( 4.877,60  u/Moms )
7.807,00  m/Moms
Du sparer: 1.710,00

Midea varmepumpe A++2,9KW Mission PRO inde+udedel.

Model/varenr.: 7878406334

Midea varmepumpe A++2,9KW Mission PRO inde+udedel

En Midea luft/luft varmepumpe består af en indedel og en udedel samt tilhørende fjernbetjening. Ved hjælp af en avanceret køleteknologi, så optages den varme energi fra udeluften og omdannes til enten varm eller kold luft, som nemt kan fordeles i det rum eller område man ønsker.

En Midea luft/luft varmepumpe kan nemlig både varme og køle, hvilket passer godt til det danske klima, hvor mange har behov for opvarmning i vinter-perioden og køling i sommer-perioden. Med en Midea luft/luft varmepumpe kan man billigt opvarme fx boligen, garagen, værkstedet eller kontoret.

Varmepumpen og tilhørende fjernbetjening er udført i et flot hvidt design og har flere funktioner, så som ”follow-me”, frostsikring (8 grader), ”forstyr-ikke” (20 dB), automatisk fejlregistrering, automatisk hukommelse, ”sleep.mode” med mere.

En Midea Mission Pro varmepumpe er god og driftssikker og fås i tre størrelser, en 2.9 kW, en 5.6 kW og en 7.3 kW (varme). Alle tre størrelser er henholdsvis A++ og A+ med en SCOP-værdi på 4.6 og 4.0. Den kan fungere ved udetemperaturer ned til -15 grader (køling) og -25 grader (varme).

Midea Mission Pro varmepumpen er især kendt for sin evne til at køle, hvor alle tre størrelser er A++ med en SEER-værdi fra 6.8-7.5. Midea Mission Pro indedel kan bruges i en Free Multi Split løsning, hvor der er behov for flere indedele på en og samme udedel. Midea varmepumper indeholder alle det miljøvenlige R32 kølemiddel og er forfyldt til en rørlængde op til 5 meter mellem indedel og udedel. Ekstra kølemiddel skal efterfyldes, hvis rørlænge overstiger 5 meter jf. installationsvejledning.

Ved tilkøb af WIFI-modul eller GSM-modul, kan du nemt styre, tænde og slukke Midea varmepumpe via din mobiltelefon eller tablet. 

 

DATABLAD

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: