ENERGIBESPARELSE

Ring for pris
51906664

ENERGIBESPARELSE

Der kan opnås store besparelser ved konvertering af din eksisterende energikilde, se et par eksempler her:

Konvertering fra gas til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Kedelunit med gasblæseluftbrænder erstattes med jordvarmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

Kundens tilskud kr. 8.951,40 inkl. moms.

 

Udskiftning af gaskedel: Traditionel lukket gaskedel til ny kondenserende gaskedel der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design

Kundens tilskud kr. 2.209,05 inkl. moms.

Vælg din energi-konvertering via nedenstående liste:

1. Konvertering fra el til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Elvarme konverteres til en luft/vand varmepumpe der opfylder kraven i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

2. Konvertering fra gas til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Kedelunit med gasblæseluftbrænder erstattes med jordvarmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

3. Konvertering fra gas til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Traditionel åben gaskedel erstattes med jord varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

4. Konvertering fra gas til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Traditionel åben gaskedel erstattes med luft/vand varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

5. Konvertering fra gas til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Traditionel lukket gaskedel erstattes med jord varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

6. Konvertering fra gas til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Traditionel lukket gaskedel erstattes med luft/vand varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

7. Konvertering fra olie til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Kedel fra 1978 eller nyere inkl. varmtvandsbeholder erstattes med jordvarmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

8. Konvertering fra olie til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Kedel fra 1978 eller nyere inkl. varmtvandsbeholder erstattes med luft/vand varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

9. Konvertering fra olie til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Udskiftning af oliekedler fra 1977 eller ældre inklusiv varmtvandsbeholder til jordvarmepumpe der opfylder kraven i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

10. Konvertering fra olie til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Udskiftning af oliekedler fra 1977 eller ældre inklusiv varmtvandsbeholder til luft/vand varmepumpe der opfylder kraven i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

11. Konvertering fra el til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Elvarme konverteres til delvis opvarmning med luft/luft varmepumpe Energimærke "A".

12. Konvertering fra el til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Elvarme konverteres til en jordvarmepumpe der opfylder kraven i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

13. Konvertering fra el til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Elvarme konverteres til en luft/vand varmepumpe der opfylder kraven i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

14. Konvertering fra el til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Elvarme konverteres til luft/luft varmepumpe Energimærke "A" - Sommerhus m. brændeovn.

15. Konvertering fra el til varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design: Elvarme konverteres til luft/luft varmepumpe Energimærke "A" - Sommerhuse u. brændeovn.

16. Udskiftning af ældre luft/vand-varmepumpe med ny jordvarmepumpe.

17. Konvertering af ikke-kondenserende kedel til varmepumpe / Ikke-kondenserende kedel (olie, gas, bio) suppleres med én luft/luft-varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

18. Konvertering fra kondenserende kedel til varmepumpe / Konvertering fra kondenserende gaskedel til jord varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

19. Konvertering fra kondenserende kedel til varmepumpe / Konvertering fra kondenserende gaskedel til luft/vand-varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

20. Konvertering fra kondenserende kedel til varmepumpe / Konvertering fra kondenserende oliekedel til jord varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

21. Årligt serviceeftersyn på jordvarmeanlæg: Før situation: Hus uden service. Efter situation: Hus med udført årligt eftersyn på jordvarmeanlæg.

22. Konvertering fra kondenserende kedel til varmepumpe / Konvertering fra kondenserende oliekedel til luft/vand-varmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design.

23. Udskiftning af ældre varmepumpe / Udskiftning af ældre jordvarmepumpe med ny jordvarmepumpe der opfylder kravene i BR15, som svarer til kravene i ECO design + TILFØJ VP 25.

24. Ikke-kondenserende gaskedel fra 1977 eller nyere suppleres med ad-on universal hybrid luft/vand-varmepumpe.

25. Ældre kondenserende gaskedel udskiftes med samlet hybridløsning indeholdende gaskedel og luft/vand-varmepumpe.

26. Nyere kondenserende gaskedel eller hybridforberedt gaskedel suppleres med universal ad-on hybrid luft/vand-varmepumpe.

27. Elvandvarmer i enfamilieshus udsikftes med luft/vand-brugsvandspumpe, hvor varmekilden er aftræksluft.

28. Elvandvarmer i enfamilieshus udsikftes med luft/vand-brugsvandspumpe, hvor varmekilden er udeluft.

(Kopier eller afskriv beskrivelsen i ansøgningsskemaet).

 

 

DOWNLOAD ANSØGNINGSSKEMA HERUNDER:

Energibesparelse.pdf

EnergibesparelseEKSEMPEL.pdf

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: