Hansgrohe Talis E 1-grebs håndvaskarmatur 110 med løft-op bundventil - krom

1.117,00  m/Moms
( 893,60  u/Moms )
1.771,00  m/Moms
Du sparer: 654,00

Hansgrohe Talis E 1-grebs håndvaskarmatur 110.

Model/varenr.: 702337104

Hansgrohe Talis E 1-grebs håndvaskarmatur 110

Hansgrohe Talis E 1-grebs håndvaskarmatur 110 med løft-op bundventil - krom.

Hvorfor ikke gøre hver dag på badeværelset til en lille komfortoplevelse? Med étgrebs-håndvaskarmaturet Talis E 110 med løft-op-bundventil får dit badmiljø mere udstråling. Det elegant flade greb og den parallelt forløbende, lineære tud begejstrer med en suveræn klarhed og puristisk formgivning. Den koniske grundkrop rager slankt i vejret og er ikke alene et flot blikfang i rummet. Med sin højde letter den også mange daglige rutiner på badeværelset.

Større bevægelsesfrihed ved håndvasken, større glæde ved brugen Afstanden mellem tud og håndvask sikrer en høj brugskomfort i hverdagen (ComfortZone 110). Løft-op-bundventilen er meget nemt at betjene med en enkelt bevægelse. Vandet føles særlig behageligt perlende mod huden, fordi det blandes med luft ved hjælp af AirPower-teknologien.

Luksusarmaturet, der sparer på vandet og letter rengøringen Det formskønne étgrebs-håndvaskarmatur Talis E 110 hjælper dig med at spare på vandet med den intelligente EcoSmart-teknologi. Gennem dette håndvaskarmatur strømmer der kun maksimalt 5 l/min. Det er godt for naturen og godt for din pengepung. Takket være QuickClean-teknologien fjerner du nemt kalkrester ved at gnide let hen over silikonenopperne på luftblanderen et par gange.

 

DATABLAD OG STREGTEGNING

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: