Der er mange fordele ved gulvvarme i din bolig. Udover at du slipper for kolde fødder - får du med varme i gulvet en langt mere jævn fordeling af varmen -  i forhold til radiatorer. De fleste vil opleve gulvvarme som en mere behagelig varme i hjemmet.

EasyVVS.dk tilbyder produkter af højeste kvalitet fra Danfoss, NeoTherm og Wavin - altid til faste lave priser. Hos os får du en gulvvarme, du vil glæde dig over. Vi leverer hurtigt og sikkert lige til din dør. Har du spørgsmål eller specielle ønsker - kan du altid kontakte os på telefon 51 90 66 64 eller mail.

Gulvvarme er behageligt og let - det kræver ingen vedligeholdelse eller rengøring. Det er også mere renligt - da støv ikke bliver hvirvlet rundt ligesom med radiatoropvarmning. Varme i gulvet på badeværelset vil sikre, at gulvet tørrer hurtigt. Samtidig fylder det ikke i rummet - men giver frihed til at indrette din bolig uden at tage hensyn til radiatorer.

Ønsker du rådgivning af vores professionelle personale med stor ekspertise indenfor området, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service.

Det brede udvalg af produkter hos EasyVVS.dk sikrer den helt rette løsning for dig. Vi tilbyder kvalitetsprodukter fra:

  • Neotherm
  • Salus
  • Wavin
  • Roth
  • Uponor
  • Pettinaroli
  • Danfoss

Vælger du Danfoss, finder du et omfattende produktprogram indenfor gulvvarme. Med Danfoss kan du se frem til en optimal temperaturregulering og energibesparelse. Der er både selvvirkende regulatorer og regulatorer med trådløs regulering.

Med NeoTherm og Salus er det let at installere og udbygge gulvvarmesystemet - da det er modulopbygget. Det samme gælder gulvvarme fra Pettinaroli, hvor der altid kan tilføjes nye moduler til det allerede eksisterende system.

Wavin er Danmarks største producent af plastrør, mens et gulvvarmesystem fra Uponor giver fremragende mulighed for at nedsætte dit energiforbrug.