Et pillefyr eller stokerfyr er fremragende løsninger til boligopvarmning. I forhold til el, gas og olie er der mulighed for at spare en hel del på opvarmning af huset - du kan let halvere din varmeregning.

Ved at skifte til et stokerfyr eller pillefyr kan besparelsen på varmeregningen være helt op til 60% - så investeringen er hurtigt tjent hjem igen.

EasyVVS.dk har et solidt udvalg af pillefyr / stokerfyr. Med kvalitetsmærker som Passat, Langå, Woody og MetroCompact er det altid muligt at finde den bedste løsning - både til privat og erhverv.

Vi sælger desuden kedler, pillebrændere, reservedele, tilbehør til pillefyr og stokeranlæg. EasyVVS.dk har alt, hvad du har brug for til opvarmning af dit hjem eller erhverv.

Overvejer du et træpillefyr og ønsker professionel rådgivning, kan du altid kontakte EasyVVS.dk. Vores uddannede personale har stor ekspertise indenfor området og kan kontaktes på telefon eller mail med spørgsmål og forespørgsler.

Der er altid fast lav leveringspris, når du bestiller et træpillefyr hos EasyVVS.dk.

Fordelene ved pillefyr / stokerfyr er mange. Her får du nogle af dem:

  • Du opnår store besparelser i varmeudgifter. Du kan spare helt op til 60% på varmeregningen i forhold til med olie eller gasfyr - og op til 70% sammenlignet med elvarme.
  • Udgifterne til pillefyret bliver hurtigt tjent hjem i besparelser - i løbet af to til fire år.
  • Pillefyr forurener næsten ikke. Selv gasserne - der udvikles - bliver brændt af.
  • Pillefyr passer til ældre huse, hvor du slipper for at udskifte radiatorer.
  • Nogle pillefyr kan kobles til nettet, så du let kan styre og overvåge dit træpillefyr.

BEMÆRK, fast lav leveringspris!