Træpiller er et nemt, billigt og miljøvenligt biobrændsel 

Med de nye selvregulerende træpilleovne fra Langå er det blevet endnu nemmere. Der skal kun påfyldes træpiller et par gange om ugen og den indbyggede automatik i pilleovnen sørger for styringen af træpilleovnen. Mange bruger i dag en træpilleovn som supplement til det eksisterende olie- eller gasfyr eller til erstatning af elvarme.

Træpilleovne er ideelle som den primære opvarmningskilde i mindre huse (100-120 m2) og sommerhuse. Opnå stor besparelse med en pilleovn. Ved fyring med træpiller kan man komme op på besparelser svarende til 50-75%. Træpiller koster i gennemsnit en tredjedel af prisen for gas eller olie.

Der anbefales at der bruges standard 6 mm træpiller til alle de viste modeller.

Vore pilleovne er en af de førende producenter i Italien. De udvikler konstant på deres modeller og deres ovne er i dag blandt de mest effektive og lydsvage pilleovne på markedet.

Wifi til pilleovn

Mange pilleovne på markedet i dag har indbygget wifi styring som gør det muligt at kontrollere driften af ens træpilleovn, uanset hvor man befinder sig i verden. Det sker typisk via en app til iOS eller Android, som så kommunikerer med den intelligente termostat i ens ovn.

Hos EasyVVS.dk har vi valgt ikke at sælge pilleovne med indbygget wifi, men i stedet for have det som et tilkøb, så vores kunder selv kan vælge om de ønsker den ekstra funktionalitet. En tilsvarende pilleovn med wifi indbygget, vil typisk koste 30-50% mere end en standard pilleovn hvor man køber et separat wifi modul med. Det er derfor en markant billigere løsning at vælge en normal pilleovn med wifi termostat som tilkøb, hvis man ønsker app styring af sin pilleovn.

Du kan læse mere om termostaterne HT 400 og HT 500 på deres produktside.

BEMÆRK BILLIG FRAGT!