BWT Perla blødgøringsanlæg, til boligen med stort vandforbrug

Model/varenr.: 398841620
27.997,00  m/Moms
( 22.397,60  u/Moms )
34.375,00  m/Moms
Du sparer: 6.378,00

BWT Perla blødgøringsanlæg, til boligen med stort vandforbrug.

BWT Perla blødgøringsanlæg, til boligen med stort vandforbrug

Ønsker du at slippe af med alt kalk fra vandet i boligen kan dette løses med et blødgøringsanlæg fra BWT. Du undgår kalken når frem til vandhane, elkedlen, kaffemaskinen, bruser, opvaske- og vaskemaskine. Anlægget installeres lige efter vandmåleren og hele boligen er dækket ind. Fordelene ved blødgøringsanlægget er at bla. at rengøringen bliver nemmere da du undgår kalkpletter på fliser og klinker. Uden kalk i vandet vil du opleve håndklæder og sengetøj bliver blødt selv uden skyllemiddel. Du forlænger levetiden på kaffemaskine, vaskemaskine, elkedel osv. og samtidig sparer du mange penge på sæbe og skyllemiddel.

BWT Perla blødgøringsanlægget er perfekt til dig der bor i et parcelhus eller villa med et højt vandforbrug. Det kan være hvis du har spabad eller stort badekar som kræver ekstra kræfter fra blødgøringsanlægget. Kendetegnet Perla serien er at du kan få kalkfrit vand alle døgnets timer og masser af ekstra smarte features. Med BWT@home-app´en kan du til enhver tid få et komplet statusoverblik. Aqua Stop Liter registrerer og lukker for vandet ved ualmindeligt og pludseligt højt vandforbrug. Dette minimerer risikoen for vandskader i boligen.

Anlægget er nemt at vedligeholde og når det ikke kan optage mere kalk advares du via app, email og display. Anlægget skal tilføres BWT Perla tabs salttabletter. Hver 6. måned skal der anvendes en BWT Ioclean rengøringstablet som rengør ionbytteren og den regenerende beholder.

• Ydelse 53 liter/min

• 230 volt

• 80x40x51 cm højde x bredde x dybde

• 122x40x55 cm højde x bredde x dybde er anbefalet pladskrav

• Saltkapacitet 32 kilo

• Påmindelse ved saltmangel via app, email og display

• Godkendt til drikkevand

• Trykslanger medfølger

 

Husk at købe installationssættet samt salttabletter som findes under TILBEHØR herover.

DATABLAD

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: