FSI Pipebloc brandpakning Ø82 mm.

137,00  m/Moms
( 109,60  u/Moms )
210,00  m/Moms
Du sparer: 73,00

FSI Pipebloc brandpakning.

Model/varenr.: 493604082

FSI Pipebloc brandpakning Ø82 mm.

PipeBloc PWP brandpakning er designet og testet til at forsegle installationsgennemføringer af plastikrør, metalrør, samt isolerede rør ved hjælp af intumiserede grafit, således at PipeBloc PWP brandpakning lukker installationen ved brand. Brandpakningen ekspanderer op til 25 gange. PipeBloc PWP brandpakning yder op til EI120 brandbeskyttelse i henhold til EN 1366-3 og kan monteres i gipsvæg, beton eller murede vægkonstruktioner og i etagedæk samt i Stopseal brandplader.

Brandpakningerne anvendes til forsegling brandbare installationer og genetablere brandmodstandsevnen i væg eller etage-konstruktioner hvor disse har været brudt af gennemføringer. PipeBloc PWP brandpakning består af en intumiserende grafit masse, brandpakningen leveres emballeret i en letvægts- PVC plastik (skal ikke fjernes),

Brandpakningen er designet til at lukke brandbare rør af PP,PE, ABS,MDPE;HDPE,PVC og andre brandbare materialer som således forhindre røgspredning i tilfælde af brand. PipeBloc PWP brandpakning monteres om installationerne uden at fjerne PVC omslaget, så kanten flugter med konstruktionens ydersider.

 

DATABLAD

Leveringstid 1-2 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: