Dansani brusedør H:200 x 70 cm - satin/klar

2.037,00  m/Moms
( 1.629,60  u/Moms )
2.715,00  m/Moms
Du sparer: 678,00

Serie: MATCH

Model/varenr.: A71-01
Vægt: 21,1

Dansani brusedør H:200 x 70 cm - satin/klar

Alle Match-svingdøre og –vægge er testet og lever op til kravene i EN 14428:2015, der omhandler hærdning af glas, stabilitet og tæthedsklasse.

GLAS

6 mm hærdet sikkerhedsglas i henhold til EN12150 med EasyCarebehandling på indvendig side. Klart glas og udvalgte modeller i isglas.

PROFILER

Stærk aluminiumslegering med slidstærk, satin-anodiseret overflade.

HÆNGSLING

Hæve-sænkebeslag løfter døren fri af gulv ved åbning og giver selvlukkemekanisme, hvor døren holdes åben ved 90 grader. Indvendigt i hængsels-profilet ligger fejeliste for vandsikring.

MAGNETLISTER

Der følger en magnetliste med hver enkelt svingdør og fast væg, der kan kombineres med magnetliste fra alle de andre svingdøre. Denne tilpasning kan foregå 2 gange, hvorefter magneten er fast tilpasset sin modpart. Magnetlisten ligger i et PVC-profil med en særlig mat overflade, der modvirker at profilerne klæber sammen ved længere tids stilstand. Brugervenlige bruseløsninger i stilrent design og gennemført kvalitet med funktionelle detaljer.

Dansani Match er en ny serie af bruseløsninger i høj kvalitet, moderne design og med gennemtænkte detaljer. Serien består af mange forskellige bruseløsninger og leveres i mange størrelser, så du får et bredt udvalg til din rådighed. Vi har kræset for funktionerne og designet, der er enkelt med gennemtænkte detaljer, som måske ikke umiddelbart er synlige for øjet, men som du vil glædes over i hverdagen.

Ud fra grundmodellerne kan du nemt og enkelt danne mange forskellige bruseløsninger i flere størrelser. Grundmodellerne kan nemlig kombineres til fx brusehjørner med to døre eller brusehjørner med foldedøre eller sidepaneler. Alle grundmodellerne er vendbare, hvilket betyder at du ikke behøver skelne mellem højre- og venstremodel. Der er mange løsninger og størrelser at vælge imellem og det er nemt og enkelt at sammensætte og bestille.

 

Leveringstid 5-10 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: