-23%

Dansani dør med sidepanel H:200 x 100 cm - satin/klar

Model/varenr.: C101-01
2.277,00  m/Moms
( 1.821,60  u/Moms )
2.960,00  m/Moms
Du sparer: 683,00

Serie: MATCH

Dansani dør med sidepanel H:200 x 100 cm - satin/klar

Dør i kombination med fast sidepanel giver en løsning, hvor der kan møbleres tættere på afskærmningen, uden at det hindrer dørenes bevægelse. Den elegante arm monteres på toppen af glasset i fast sidepanel, justeres trinløst ind og sikrer stabilitet

• Dørene kan også åbne indad

• Til alle nichemodeller kan du tilkøbe et 45° kit, så dørene også kan monteres i skrå nicher

• Ekstra høje dryplister kan tilkøbes, hvis der er stort fald i gulv

• Gulvprofilkit, der leder vandet ind i brusehjørnet, kan tilkøbes

• Valgfrit tilkøb af vægprofil med magnetliste til anslagssiden.

NB! Monterer du vægprofilen, kan døren kun åbne udad.

Brugervenlige bruseløsninger i stilrent design og gennemført kvalitet med funktionelle detaljer. Dansani Match er en ny serie af bruseløsninger i høj kvalitet, moderne design og med gennemtænkte detaljer. Serien består af mange forskellige bruseløsninger og leveres i mange størrelser, så du får et bredt udvalg til din rådighed. Vi har kræset for funktionerne og designet, der er enkelt med gennemtænkte detaljer, som måske ikke umiddelbart er synlige for øjet, men som du vil glædes over i hverdagen.

Ud fra grundmodellerne kan du nemt og enkelt danne mange forskellige bruseløsninger i flere størrelser. Grundmodellerne kan nemlig kombineres til fx brusehjørner med to døre eller brusehjørner med foldedøre eller sidepaneler. Alle grundmodellerne er vendbare, hvilket betyder at du ikke behøver skelne mellem højre- og venstremodel. Der er mange løsninger og størrelser at vælge imellem og det er nemt og enkelt at sammensætte og bestille.

 

Leveringstid 5-10 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer