NeoTherm Miniheat komplet med returventil - 2,5 Kvm

2.297,00  m/Moms
( 1.837,60  u/Moms )
3.770,00  m/Moms
Du sparer: 1.473,00

NeoTherm Miniheat komplet med returventil.

Model/varenr.: 339551425

NeoTherm Miniheat komplet med returventil

Neotherm MiniHeat gulvvarme, er varmemåtter med 8 mm gulvvarmerør, bundet fast på et tyndt net, der er lige til at rulle ud på gulvet. Slangerne tilsluttes det eksisterende centralvarmesystem med en returventil eller reguleringsboks.

Neotherm MiniHeat er til renoveringsopgaver og til rum med begrænset indbygningshøjde. Den lave indbygningshøjde på ca. 2 cm - inkl. klinker - gør det muligt at lægge Neotherm MiniHeat i stort set alle rum. Desuden er det velegnet ved installation af gulvvarme på eksisterende gulve, hvor der skal tages hensyn, til højden fra gulvet til dørtrin.

Neotherm MiniHeat fås i to størrelser måtter, til henholdsvis 2,5 m2 og 5 m2. Måtter og varmeslanger kan afkortes hvis det er nødvendigt. Gulvkredsene er fra fabrikken monteret med ”omvendt retur” på nettet, således en ensartet varmefordeling opnås. Med Neotherm Push-in koblinger er det særdeles let at tilslutte Neotherm MiniHeat til det eksisterende varmeanlæg.

Måtterne fikseres med en fleksibel multiklæber og afsluttes med et dækkende og flydende, fleksibel gulvspartelmasse i et 8-13 mm tykt lag, afhængig af hvilket overgulv der anvendes. Dermed er det også muligt at anvende gulvvarmesystemet med overgulve af træ- og vinyl.

SE ANBEFALEDE VARER HEROVER.

MINIHEAT KOMPLET 2,5 KVM INDEHOLDER:

• 1 stk. MiniHeat varmemåtter 2,5 kvm

• 25 stk. Holdeclips

• 4 stk. Støttebøsninger

• 2 stk. MiniHeat koblinger 2 x 8 x 3/8" lige

• 1 stk. Forkromet muffe 1/2 x 3/8"

• 1 stk. OV termostatisk returventil

 

DATABLAD
MONTERINGS- OG BRUGSVEJLEDNING

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: