Pilleovn Karen Langå - Sort - 40 kg tank

Model/varenr.: 9013025957
12.300,00  m/Moms
( 9.840,00  u/Moms )

Pilleovn Karen Langå - 40 kg tank.

Pilleovn Karen Langå - Sort - 40 kg tank

Pilleovn Karen Langå er en af de nyeste modeller produceret af en af Italiens største og mest anerkendte pilleovns-producenter. Denne pilleovn kan yde 8 kW og styres let via pilleovnens betjeningspanel som giver mulighed for manuel regulering af driften samt tænd/sluk. Der kan tilkøbes en fjernbetjening.

Modellen har STANDBY funktion, hvilket betyder at ovnen kan starte og stoppe alt efter rumtemperaturen. Ønsker man f.eks en rumtemperatur på 22 grader, så vil ovnen starte ved en rumtemperatur på 20 grader, køre indtil 24 grader, og stoppe igen. Leveres med en rustfri, varmefast brænderskål.

Pilleovnen er generelt en meget lydsvag pilleovn. Lukket blæsemotor til rumvarmen hvilket betyder at den på sigt forbliver meget støjsvag. Leveres i sort farve.

Der må kun anvendes 6 mm træpiller.

Husk at tilkøbe røgrør for at tilslutte til skorsten. Vi anbefaler klart at tilkøbe en 80 mm røgrørspakke, som kan findes under fanen "TILBEHØR" herover.

OBS - Røgrør skal tilsluttes røgsugeren som sidder 17 cm over gulv (midt rør) og 250 mm inde i ovnen. På grund af den store pillebeholder i denne ovn, er der kun mulighed for tilslutning af røgrør bagud.

Specifikationer:

• Mål: B:44 x H:126,5 x D:51,5 cm

• Ydelse: 8 kw

• Pilletank: 40 kg

• Opvarmer: 133 m2

• Virkningsgrad: 88%

• Vægt: 90kg

• Diameter aftræksrør: 80 mm.

 

Se under TILBEHØR herover for røgrør og varmefast stålgulvplader.  

 

MANUAL

BEMÆRK BILLIG FRAGT - KUN kr. 75,-

Forventet leveringstid 2-4 uger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: