Fra: Wavin

Wavin Sentio styreenhed 1-8 kredse

1.977,00  m/Moms
( 1.581,60  u/Moms )
3.755,00  m/Moms
Du sparer: 1.778,00

Wavin Sentio styreenhed 1-8 kredse.

Model/varenr.: 466333811

Wavin Sentio styreenhed 1-8 kredse

Sentio er Wavins nye system til styring af gulvvarme i boligen. Systemet er designet således, at det kan udbygges med en række ekstra komponenter og indbyggede funktionaliteter som f.eks. vejrkompensering, der gør styringen af gulvvarmen endnu mere smart.

Du kan styre systemet via styreenheden, et LCD-diaplay, computeren eller via Sentio appen, der er kompatibel med både Android og iOS-systemer. Appen er en nem og hurtig vej til indstillinger og ændringer af disse. Den viser aktuelle rumtemperaturer, og giver samtidig mulighed for at lave ugeprogrammer samt til- og frakoble ferie eller standby-mode.

Styreenheden kan styre op til 8 kredse. Ved behov for flere end 8 kredse kan et udvidelsesmodul tilkøbes og tilsluttes styreenheden.

Der kan tilsluttes op til 24 termostater, 16 telestater samt styring af maks. to blandekredse med eller uden vejrkompensering.

For opsætning af systemet til vejrkompensering kræves udendørssensor, anlægsføler på frem- og returløb, servomotor samt LCD-display eller fobindelseskabel til PC, for indstilling og styring af alle parametre.

Leveres med:

• 1 x Sentio styreenhed

• 1 x Pose med skruer, rawplugs og andre dele

• 1 x Installationsvejledning

 

OBS! Montering og tilslutning af styreenheden må kun udføres af en autoriseret installatør.

Leveringstid 1-3 dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: