Grundfos pumpe ALPHA2 32-40 180 mm.

3.247,00  m/Moms
( 2.597,60  u/Moms )

Grundfos pumpe ALPHA2 32-40 180 mm.

Model/varenr.: 380473340

Grundfos pumpe ALPHA2 32-40 180 mm

Den nye ALPHA2 omfatter stadig alt det velkendte fra den tidligere generation, og udenpå ligner pumpen også den gamle. Men indeni er der funktioner der sikrer en endnu mere intelligent løsning.

Det opgraderede ALPHA2-system består nu af en ALPHA2-pumpe, ALPHA Reader (skal tilkøbes) og Grundfos GO Balance-appen. Ved at kombinere disse elementer har man et professionelt værktøj, som kan indregulere radiator- og gulvvarmeanlæg i private boliger – baseret på data i realtid. ALPHA Reader læser ganske enkelt data fra pumpen og sender dem til en smartphone eller tablet, hvor Grundfos GO Balance-appen indsamler dataene og man guides igennem indreguleringsprocessen trin for trin – ét rum ad gangen.

Med et professionelt indreguleret varmeanlæg får slutbruger ikke bare en stabil og behagelig opvarmning i alle rum, der spares også penge på både el og varme. Ud over de velkendte ALPHA2 drift fordele byder den også på et par nye. En af de nye funktioner er en opstartsfunktion, der betyder, at ALPHA2 bogstaveligt talt ryster aflejringer af sig, som kan opstå efter længere perioder uden aktivitet, fx i ferier. Og der er tænkt meget på feriefolket i den nye ALPHA2. En ny Sommerfunktion beskytter nemlig også pumpe og komponenter mod aflejringer i hvileperioden.

Endnu en ny funktion er tørløbssikringen, som gør, at pumpen kun kører, når der er vand i pumpehuset.

 

Brochure (Pdf)

Leveringstid 5-10 hverdage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: